Leev Lü,

de Sömmer, mit völ Sünn, is nu in Ostfreesland ankommen. Dor lohnt sik een Tuur mit de Draisine dör’t Ammeland. Sün ji dor mal mit fohren?


Up de ollen Bahnschienen van Westerstee naa Ocholt können ji mit 12 verscheden Draisinen  un dree Clubdraisinen fohren. Kiene Baang, dor fohrt kien een Zug mehr. Mit eene normaale Draisine könn veer Lü mitfohren. Twee treten in de Pedole und twee loten sik fohren. Mit eene Clubdraisine können 16 Personen mitfohren. Hier treten veer Personen un de Rest fohrt eenfach mit. An dree Stationen an’t Weg von Westerstee nach Ocholt können ji picknicken, spazieren gohn oder eenfach nur de moije Landschop geneten.
Wenn ji nu Lüst up eene Tuur mit de Draisine dör’t Ammerland kreegen hebben, dann möten ji hier kieken: Draisinenspaß Westerstede

Ick wünsch jo wat :-)